details of Seller

internetmedia

details of Product

Published: Januari 10, 2018
Modified: Januari 10, 2018

Item Description


Ik ben nu 4 maanden zwanger, en sinds ik zwanger ben, wil mijn man me met geen vinger meer aanraken. Hij vindt me niet meer aantrekkelijk en is blijkbaar ook bang dat seks de baby eruit kan stoten. Dat is natuurlijk onzin, want het is niet gevaarlijk voor de baby. De oplopende hormonen in mijn lijf omdat ik geen fysieke aandacht meer krijg, zijn volgens mij veel gevaarlijker. Ik trek dit echt niet meer en ga daarom hier op zoek naar iemand die mijn behoeften wel wil en kan vervullen. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat ik zwanger raak, want dat ben ik al.


Vind jij het geil dat ik zwanger ben, of in elk geval niet erg en wil je wel fysiek intiem contact met mij? Ook gewoon lieve kleffe knuffels en samen romantische avondjes weg vind ik heel leuk. Mijn man wil niet eens meer met me in het openbaar gezien worden nu mijn buikje voorzichtig aan wat groter begint te groeien.


Lijkt het je wat om met livvje aftespreken en een geil contact op te bouwen? Meld je dan gratis aan op slet.chat en kom direct in contact.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Contact: internetmedia

    Website: www.slet.chat