details of Seller

internetmedia

details of Product

Controleer met verkoper
Published: April 4, 2018

Item Description


Onze amateur zomerfoto wedstrijd is begonnen!

Zou jij het als jonge meid leuk vinden om wat zakgeld bij elkaar te verdienen? Doe dan mee aan de zomer wedstrijd op onze amateur foto pagina! Om de fotowedstrijd eerlijk te houden hebben wij natuurlijk wel een aantal kleine regels bedacht!

  • Minimaal 18 jaar of ouder
  • Alleen foto’s die van jezelf zijn of met toestemming van derden.

wat je op de foto’s laat zien is je eigen keuze en hierin ben je volledig vrij. houd er wel rekening mee dat je foto’s online komen te staan. dus wil je liever niet herkent worden maskeer dan je gezicht met een fotobewerkprogramma. Je kunt je foto’s ook volledig anoniem inzenden via whatsapp op 0647071076. Vervolgens plaatsen wij de foto en houden wij je via whatsapp op de hoogte van jou gewonnen prijs.

Je kunt bijvoorbeeld foto’s plaatsen van je vakantie, dagje strand, zwembad, vriendinnen in een jacuzzi, pretpark, bos etc. Laat je fantasie de vrije loop en stuur ze gewoon in. Denk eraan hoe uitdagender je op de foto staat hoe groter de kans is dat mensen op jou stemmen!

De standaard prijzen pot is:

  1. 100,- eerste plaats
  2. 75,- tweede plaats
  3. 50,- derde plaats

De bekendmakingen van de prijzen zullen plaatsvinden op 2 juni, 2 juli, 2 augustus

de looptijd van de wedstrijd is van April t/m Juli

Dit zijn de minimale prijzen per maand. Hoe meer bezoekers wij ontvangen hoe meer prijzen erbij komen en hoger ze zullen zijn. dus promoot ons als je de mogelijkheid hebt op social media, twitter, tumblr, snapchat etc. Daarnaast krijgt iedereen die mee doet een kortings code voor onze webshop intiemgenieten van 15% die je een jaar lang kunt blijven gebruiken.

Dus twijfel niet langer en upload jou spannende foto!

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Contact: internetmedia