Webcams  Webcambabes   Nederlandse Shemales   Slet Chat   

Voorwaarden en regels

Verkoopplein.eu Voor onze website dien je 18 jaar of ouder te zijn

Allereerst zijn alle verkopers en adverteerders zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar advertenties. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade geleden door de advertenties en zijn niet aansprakelijk voor de inhoud ervan. Mocht er melding komen van oplichting, fraude of illegale praktijken zullen wij er alles aan doen om mee te werken aan een onderzoek.

Adverteren op verkoopplein.eu is gratis maar voor sommige categorieën zullen we een kleine vergoeding vragen voor het plaatsen van een link om zo spamming te kunnen voorkomen.

Iedereen in Nederland en België staat vrij om advertenties te plaatsen mits deze correct zijn volgens de nederlandse en belgische wetgeving. 

Wij houden ons het recht gebruikers en advertenties te verwijderen of blokkeren.

 

 

 

Verkoopplein.eu

 

Erotische sex advertentie website voor iedereen, bij ons kun je altijd gratis adverteren met website vermelding en contact gegevens. Dagelijks controleren wij de sex advertenties op spammen etc. En elke week selecteren wij advertenties voor een premium vermelding. Dus niet meer betalen voor dure advertentie plekken en promotie websites maar alles gewoon gratis plaatsen en reklame maken voor jou sex artikelen, sex profiel en meer. Wanneer je sex oproepen plaatst dienen deze wel volgens de wetgeving te zijn en geen illegale vermeldingen. Om te adverteren op onze erotische website dien je minimaal 18 jaar en ouder te zijn.

Wij wensen je veel plezier op onze sex advertentie site.

Opzoek naar een baan als webcam model?

Hoge verdiensten en zelf kiezen waar en wanneer je werkt. Cammen, Bellen, Afspreken? Veel geld verdienen en wij helpen je met gratis promotie!